top of page

Новини про наш проєкт «Закон на їхньому боці».



Раніше ми розповідали вам про нашу соціальну просвітницьку кампанію на підтримку прав тварин, яку ми розпочали спільно з фондами Charity Foundation by Ксенія Березна та 12 вартових, медіа Online.UA та за підтримки національного оператора зовнішньої реклами PRIME Group. Стартувала вона зі встановлення бордів на Закарпатті.


Як і обіцяли, ми не зупинилися. В цьому році до нас приєдналися наші друзі-партнери Suziria Charity. Cаме завдяки їхній потужній підтримці на початку січня було встановлено ще 15 бордів у Харкові та на виїзді з міста.




Нагадуємо, що проєкт має на меті розповісти широкому загалу про наявність в Україні закону про захист прав тварин. Адже часто злочини проти тварин скоюють люди, які навіть не знають про те, що в Україні передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. Це стосується також утримання собак на коротких ланцюгах, що є дуже розповсюдженою практикою в селах.


Просвітництво — це перший крок на шляху до гуманної України.

Ми працюємо далі, аби встановити якомога більше бордів у різних областях України.

Також закликаємо представників територіальних громад по всій країні до діалогу. І просимо всіх, хто може допомогти нам із розміщенням бордів, писати в коментарях або в директ.

Разом ми можемо набагато більше!

Comments


bottom of page