top of page

Всесвітній день захисту тварин.


Щороку 4 жовтня відзначають «Всесвітній день захисту тварин».


Наша команда мріє, щоб не було необхідності захищати тварин, бо люди будуть із повагою та любовʼю ставитися до всього живого, а життя буде по-справжньому найвищою цінністю в суспільстві.


Поки наша держава тільки крокує до цього, ми робимо все можливе, щоб якомога більше людей дізнавалися про права тварин та поважали їх. А ще ми розуміємо, що майбутнє нашої країни за дітьми і дуже важливо, щоб любов до тварин їм прививали змалечку.


Тож минулої пʼятниці керівниця нашого Центру Врятованих Тварин Аліна Турчин та її песик Воїн, евакуйований з прифронтової зони, провели ранок в Середній загальноосвітній школі #262 м. Києва, де провели урок гуманності для учнів молодших класів.


Аліна розповіла про діяльність нашої організації та поділилася щасливими історіями прилаштування.

Дітки залюбки слухали, а вчителя плакали від історій наших песиків.

Кожен учень отримав у подарунок від спільного проєкту YES та URSA — зошит, в якому у зрозумілій для дітей формі розповідається про 5 основних свобод тварин.


Звісно, головною зіркою на цій події став Воїн 🐶. Він цікавив діточок найбільше та залюбки давав їм насолодитися спілкуванням з ним та почухати його.


Ми були приємно здивовані тим, як школа підготувалася до зустрічі з нами. Святково прикрашена аудиторія, великий екран та подарунки нашим песикам нашого Центру — смачний корм 🥹


Щиро дякуємо керівництву та вчителям СЗШ #262 за добрі серця та свідомий підхід у вихованні дітей 🫶🏽


Ми вже отримали запит від ще однієї школи та готові до такої приємної співпраці в майбутньому. Тож якщо ви маєте можливість та бажання влаштувати подібний захід, пишіть нам в директ.


P.S. Воїн спочатку був дуже похмурий, бо йому довелося рано вставати та кудись їхати. Та в результаті він теж залишився задоволений отриманою увагою та почухонами і готовий продовжувати брати участь в уроках гуманності для дітей.




bottom of page